nyszc_sipkay_name_960_uj2.jpg

Tanulóink különböző szakmai versenyeken vesznek részt.

A 2018. február 7.-8.án rendezett SIRHA 2018 Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon tartott Pataki János Emlékversenyen aranyérmet szerzett Kézi Sára ksz/12. osztályos cukrász tanuló tortadíszítés kategóriában.

Felkészítő tanára Strankula Katalin.

További sok sikert kívánunk és gratulálunk munkájukhoz!

 

Rendhagyó osztályfőnöki órák szervezésére került sor 2018. február 8-án iskolánkban. Az Inspi-Ráció egyesület két munkatársa, Lencsés Brigitta és Inántsy-Papp Sándor járt a 10. és 11. évfolyamos osztályainknál. A téma tudatos élettervezés és párkapcsolati tanácsadás volt! Az órák informatív jellegűek voltak, és a képek bizonyítják, hogy jó hangulatban teltek. Az előadók a nap folyamán az aulában kiállítási anyag mellett tovább beszélgettek az érdeklődőkkel.

Köszönjük!

További információk:

http://ifjusagfejlesztes.hu

http://www.boldogtarsak.hu

 

galériánk

 

Kedves Diákok!

 

Német nyelvű szövegértési versenyt rendezünk kezdő és haladó kategóriában.

Időpont:

2018. február 20-án 14.30-tól.

Helyszín:

Az iskola ebédlője.

Kérünk benneteket, hogy 3 fős csapatokat alkotva jelentkezzetek a német nyelvet tanító szaktanáraitoknál vagy Barathyné Pásztor Éva tanárnőnél. A jelentkezéskor a csapat nevét is adjátok meg.

 

Kezdők szövege

Haladók szövege

Február 1-én indul a Részvényfutam, a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány közösen indított online tőzsdejátéka!

Játékszabályzat és a regisztráció a https://tozsdejatek.bet.hu/  oldalon érhetők el.

 

A legfontosabb tudnivalók:

• A játék 2018. február 1-től február 28-ig tart, 20 tőzsdei kereskedési napon keresztül. Regisztrálni a játék ideje alatt folyamatosan lehet.

• Részt vehet és nyereményre jogosult minden magyarországi oktatási intézményben tanuló, 9-14. évfolyamos, 14. életévét betöltött diák és középiskolai tanár.

• A játékban mindenki – diák és tanár is – egyénileg vesz részt, nem csapatokban.

A játék időtartama alatt a BÉT Prémium és Standard kategóriájában jegyzett részvényekkel, illetve a BUX ETF-el, valós árfolyamok mellett tudnak kereskedni a játékosok, és a napi 3 kvíz kérdésekre adott válaszaikkal is növelhetik tőkéjüket. Segítség: a letölthető Tőzsde ABC, 4 db Pénziránytű diasor, valamint az Iránytű a pénzügyekhez c. tankönyv.

• A Pénziránytű diasorok a játék oldalán pdf formában érhetők el minden versenyző számára. A Pénziránytű Iskolahálózatba regisztrált tanárok ppt formában is letölthetik a http://penziranytu.hu/reszvenyfutam2018anyagok  linkről belépést követően.

• A nyeremények:

o A Budapesti Értéktőzsde jóvoltából a játék végén a diákok és tanárok 1. helyezett hozamgyőztesei, illetve annak az osztálynak a tanára, ahonnan a legtöbb diák játszott, és a legnagyobb aktivitást produkálta, egyaránt izgalmas SkyWard szélcsatornás élményrepülést nyerhetnek,. Tőzsde 10 db szerencsés kvíznyertest értékes e-book olvasóval jutalmaz.

o Kizárólag a Pénziránytű Iskolahálózat tagiskolái számára a Pénziránytű Alapítvány különdíjai: a 3 legjobban teljesítő diák tabletet, a 3 legjobban teljesítő tanár okostelefont, a 3 legaktívabb iskola pedig projektort kap jutalmul. 

szobor.jpg

Login Form

sipkay_barna Szeretettel várunk iskolánkban! https://t.co/jaRMJqhjIa
sipkay_barna Rendkívüli felvételi eljárás! Új lehetőség iskolánk szakgimnáziumi képzése után érdeklődő nyolcadikosoknak! https://t.co/SxivPqvfqu
sipkay_barna Szakmák éjszakája 2017. április 21. 17:45 Bővebben: https://t.co/WhcMv2nqvx
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com