nyszc_sipkay_name_960_uj2.jpg

Iskolánk 2020. január 22-én Pletykaanyu címmel rendhagyó, kortárs irodalmat népszerűsítő vetélkedőt szervezésével emlékezett a magyar kultúra napjára.

Az előzetes feladatok teljesítése után csütörtökön érdekes és kreatív szóbeli fordulón vehettek részt az érdeklődők.

A feladatok összeállításában és elbírálásában részt vettek: Tóthné Csarnai Kinga, Tamási Tünde és Nagy Zsuzsanna tanárnők.

A nevezettek közül a 12.c osztály két csapata volt a legfelkészültebb, ezúton is gratulálunk nekik.

Első helyezettek:

Huszti Beáta, Darcsi Erika, Mányik Martina, Tárnoki Fanni 12. c osztályos tanulók.

A vetélkedő után a hagyományoknak megfelelően megkoszorúztuk névadónk, Sipkay Barna szobrát.

 

 

Galéria: Korláth Márk fotói.

6. helyezést ért el iskolánk csapata a több mint 100 jelentkező közül a BeKVIKer versenyen, ami 3 fordulóból állt. Az döntő 2 részből épült fel. Az első prezentációnak 5 percben kellett a tudatos vásárlásról szólnia, míg a másodiknak 10 percben szállodában bevezethető új programokról, melyek vonzzák az embereket.

A csapat tagjai a 1a/13 turisztikai szervező és értékesítő osztályból: Vajkai Titanilla, Bodnár Patrícia, Zilahi Vanessza.

Felkészítő tanár: Kertész Ibolya

 

Gratulálunk!

Galéria

Kedves Szülők, Kollégák, Partner szervezetek, Támogatók!

 

Iskolánk Alapítványa 2019. őszén újjáalakult. Célunk továbbra is iskolánk tanulóinak támogatása, az iskolai környezetünk szebbé, otthonosabbá tétele.

Igyekszünk az új Kuratóriummal, közelebb kerülni a tanulókhoz, szüleikhez, hogy figyelembe véve igényeiket, egyrészt a tanulókat támogatva, másrészt az iskola még barátságosabbá, motiválóbb intézménnyé formálásában segíthessünk.

Ez Önök nélkül nem valósulhat meg!

Kérjük Önöket, hogy adójuk 1%-val támogassanak minket!

 

Az Alapítvány új neve: Sipkay Jövőjéért Alapítvány

Számlaszám: 68800109-10003437

 

A kuratórium elnöke: Varga Andrea

A kuratórium tagjai: Jávorszki György, Kertész Ibolya, Sóvágó Anikó, Váradi Istvánné

Adószáma: 19208457-1-15

 

 

 

 Kedves Szülők, Diákok!

 

Értesítjük Önöket, hogy iskolánkban a központi írásbeli felvételi vizsgát 2020. január 18-án (szombaton) 10:00 órától tartjuk azoknak a 8. osztályos tanulóknak, akik jelentkezési lapjukat iskolánkba nyújtották be.

Kérjük, hogy a tanulók a vizsga megkezdése előtt legalább 30 perccel az iskolában megjelenni szíveskedjenek. A vizsgabeosztást az aulában az ajtókra helyezzük el.

A tanulók hozzák magukkal a személyi igazolványukat, vagy a diákigazolványukat.

A vizsga feladatlaponként 45 percet vesz igénybe, a kettő között 15 perc szünet lesz.

A felvételi feladatlapokat kék színű tollal kell kitölteni! A vizsgán körzőn és vonalzón kívül semmiféle segédeszköz (pl. számológép) nem használható.

A kijavított dolgozatok megtekintése: 2020. január 23-án (csütörtökön) 8:00 – 16:00 h-ig a 12. számú tanteremben (az iskola első emeletén). Szülői írásos észrevétel a megtekintést követő első munkanap végéig (16:00 h-ig) lehetséges.

Értékelő lapok átvételének időpontja: 2020. január 30. (csütörtök) 8:00 – 16:00 h-ig. A tanuló, vagy a gondviselő szülő személyesen veheti át az iskola titkárságán.

A pótló felvételi írásbeli vizsgát azok a tanulók írhatnak, akik az előző alkalommal – nekik fel nem róható ok (orvos által igazolt betegség, váratlan pl. közlekedési nehézség, stb.) miatt – nem tudtak részt venni.

A pótló írásbeli vizsga időpontja: 2020. január 23. (csütörtök) 14:00 h.

Megtekintés: 2020. január 28. (kedd) 8:00 – 16:00 h-ig. Helye: titkárság.

Jó felkészülést és vizsgát kívánunk minden iskolánkba érkező tanulónak!


 

szobor.jpg

Login Form

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com